Onze diensten

De specialist in houten vloeren, kwaliteits laminaat, designvloeren, montage en onderhoud in Cuijk


Bennie Bens Houten Vloeren produceert, legt, onderhoudt en renoveert al uw houten vloeren!

In de wijde omgeving van Cuijk staan wij als bedrijf bekend als dé specialist in het leveren en monteren van houten vloeren en tevens in vloeronderhoud. Tevens zijn wij leverancier van kwaliteits laminaat en design vloeren. Bennie Bens Houten Vloeren biedt u de mogelijkheid uw huis of bedrijf te voorzien van een tijdloze en stijlvolle drager van uw meubilair. Ons team legt vakkundig en snel de houten vloer van uw keuze. Er is een groot aantal keuzes met betrekking tot het leggen en met betrekking tot de soort houten vloer zelf. Hierover informeren wij u graag verder als u contact met ons opneemt.

Een nieuwe vloer

Bij Bennie Bens Houten Vloeren uit Cuijk kunt u dus terecht voor nieuwe vloeren en vloeronderhoud. Onze vloeren zijn leverbaar in diverse diktes en breedtes tot 40 cm. De vloeren kunnen gerookt, verouderd, geborsteld, fijn bezaagd en in iedere kleur geleverd worden. Daarnaast zijn onze vloeren geschikt voor vloerverwarming. Bennie Bens Houten Vloeren kan, als u dat wilt, ook de vloer voor u monteren. Hiervoor gebruiken wij de beste materialen en technieken. Tevens hebben wij een groot assortiment in kwaliteits laminaat en design vloeren.Neem gerust contact met ons op als u meer wilt weten over de mogelijkheden.

Vloeronderhoud

Als uw houten vloer ligt is het belangrijk deze goed te onderhouden. Het is vaak een behoorlijk karwei om dit foutloos en met goed resultaat te doen. Bennie Bens Houten Vloeren uit Cuijk assisteert u graag in dit vloeronderhoud en wij kunnen u uiteraard voorzien van gedegen advies over de materialen en technieken die nodig zijn bij het correct onderhouden van uw houten vloeren. Ons bedrijf heeft overigens een ervaren team dat deze werkzaamheden voor u kan realiseren. Daarover vertellen wij u persoonlijk graag meer.
 
img_2218_bewerkt
img_2201_bewerkt